Columbus Blue Jacketsin suomalaisvahti Joonas Korpisalo pelaa tänään lauantaina kauden ensimmäisen NHL-ottelunsa. Hän pääsee tositoimiin Tampereen Nokia Arenalla, jossa Columbus kohtaa toistamiseen Colorado Avalanchen.

28-vuotias Korpisalo kävi lonkkaleikkauksessa viime maaliskuussa, minkä seurauksena hän on ollut pitkään sivussa peleistä. Korpisalo haki loukkaantumisensa päätteeksi pelituntumaa AHL:stä, jossa hän on pelannut tällä kaudella yhden ottelun Cleveland Monstersin joukkueessa. Hän voitti pelaamansa ottelun, päästi selkänsä taakse kaksi maalia ja kirjautti torjuntaprosentikseen 95,0%.

Colorado ja Columbus kohtasivat perjantaina ensimmäisen ottelun merkeissä Tampereella. Colorado vei kamppailun nimiinsä lukemin 6-3. Tuossa ottelussa Columbuksen maalia vartioi Elvis Merzlikins ja luukkuvahtina toimi Daniil Tarasov.

Aaron Portzline

@Aportzline
#CBJ G Joonas Korpisalo will start tonight.