Tampereen NHL Global Series pelataan tänä perjantaina ja lauantaina. Colorado Avalanchen ja Columbus Blue Jacketsin pelaajien ja toimihenkilöiden lisäksi tapahtuma tuo paikalle paljon kansainvälistä mediaa. Iso osa taalaliigaotteluiden tuomista ihmisistä on Suomessa ja etenkin Tampereella ensimmäistä kertaa.

Yksi näistä ihmisistä on NHL-toimittaja Shawn Roarke. NHL.comille työskentelevä reportteri kehuu Tamperetta maasta taivaisiin.

— Saavuin Tampereelle tänään ja kaikki huomauttavat säästä, Roarke aloittaa tviittinsä. Ei ole mitään pahoiteltavaa. Onko täällä kylmä? Kyllä. Onko sateista? Vähän. Sumuista? Toki. Mutta tämä on Suomi marraskuussa. Tämä on mahtavaa. Menin pitkälle kävelylle tänne saapuessani ja rakastan tätä kaupunkia jo nyt.

Shawn Roarke

@sroarke_nhl
I arrived in Tampere today and everyone is apprising for the weather. There is nothing to apologize for. Is it cold? Yeah. Is it rainy? A little. Foggy? Sure. But it’s Finland in November. It’s great. I went for a long walk upon arrival and I already love this city.

Aktiivisesti ajastaan Tampereella jakavan Roarken julkaisuihin voit tutustua tästä linkistä.