Florida Panthersista Calgary Flamesiin kesällä kaupatut Jonathan Huberdeau ja MacKenzie Weegar paljastivat medialle pari suurinta eroa vertailtaessa vanhaa ja nykyistä seuraansa – kotikaupungin sääolojen lisäksi.

– Floridassa pelasimme aluepuolustustusta, täällä pelaamme mies miestä vastaan. Minulla on vielä hieman tekemistä oman mieheni seuraamisessa, mutta uskon sen korjautuvan pienellä viilauksella, Huberdeau näkee.

Puolustajan paikalla operoiva Weegar taas paljastaa Panthersista tutun hurlumhei-kiekon olevan kiellettyjen asioiden listalla Flamesissä.

– Täällä sinun on voitettava oikealla tavalla. Floridassa saatoit nousta tappiolta 7-6-voittoon. Täällä pelit päättyvät 2-1, 3-2 tai 1-0. Jos voitat ottelun 7-6, täällä sitä ei hyväksyttäisi, Weegar näkee.

Konkaripäävalmentaja Darryl Sutterin tarkka pelitapa on tuottanut alkukaudella tulosta. Flames on voittanut viidestä pelaamastaan ottelusta neljä.