San Jose Sharksin tappioputki kasvoi sunnuntaiyönä jo neljään, kun Chicago Blackhawks kuritti surkimusta karulla tavalla maalein 2-5.

Haipaidat iskivät kaksi ensimmäistä maalia, mutta toisessa erässä osat kääntyivät kuitenkin radikaalisti ja rajusti. Jonathan Toews kavensi ja sen jälkeen Sam Lafferty iski 2-2- ja 2-3-maalit – alivoimalla kummankin ja kaiken lisäksi vain kahden minuutin ja kahdeksan sekunnin sisällä toisistaan.

San Jose sössi mahdollisuuden kauden avausvoittoon kauhealla ja historiallisella tavalla. Laffertystä kun tuli vasta seitsemäs Chicago-pelaaja kaudesta 1933-34 lähtien, joka on tehnyt kaksi alivoimamaalia yhteen erään.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Sam Lafferty scored two shorthanded goals in the middle frame and has helped the @NHLBlackhawks erase a 2-0 deficit heading into the final 20 minutes.

#NHLStats: media.nhl.com/live-updates?d…

Viimeksi tempussa onnistui Rene Bourque helmikuussa 2008.

Peli päättyi Chicagolle lopulta 2-5. Haipaidat ovat hävinneet kaikki neljä peliä maalierolla 6-14.