Florida Panthersista Calgary Flamesiin osana Matthew Tkachukin treidiä kesällä kaupattu puolustaja MacKenzie Weegar on valmis pitkään jatkosopimukseen uuden seuransa kanssa.

28-vuotias puolustaja aloittelee parhaillaan nykyisen sopimuksensa viimeistä kautta, mutta jatkoa albertalaisseurassa lienee luvassa. Miehen agentti Matthew Ebbs avasi Sportsnetille neuvottelujen etenemistä.

– Mack on viimeisen päälle joukkuepelaaja ja kun kausi alkaa, hän ei halua antaa sopimusasioiden häiritä keskittymistä, agentti vihjaa.

– Tavoitteemme on saada nimet paperiin ennen runkosarjan alkamista. Jos näin ei tapahdu, en sano ettemmekö olisi valmiita neuvottelemaan, mutta mieluiten saisimme asian maaliin ennen lokakuun 13. päivää, Ebbs jatkaa.

Weegar itse olisi valmis jatkamaan seurassa pitkällä sopimuksella.

– Haluan jäädä tänne pitkäksi aikaa. Kaverit kopissa ovat olleet mahtavia ja kaupunki on ottanut minut vastaan lämpimästi. Paras kaverini Huby (Jonathan Huberdeau) pelaa täällä, joten olisi hienoa viettää seuraavat 5-8 vuotta täällä hänen kanssaan. Uskon meillä olevan kaikki palaset menestykseen vuosiksi eteenpäin, puolustaja itse kommentoi.

Weegar tienaa nykyisestä sopimuksestaan 3,25 miljoonaa dollaria kaudessa. Miehen seuraavan sopimuksen vuosipalkkion uskotaan nousevan Boston Bruinsin kanssa hiljattain jatkosopimuksen sorvanneen Hampus Lindholmin (6,5 miljoonaa) tasolle.