Jake Virtasta vietiin aiemmin mediassa jo Edmonton Oilersiin, mutta nyt kelkka on kääntynyt. Entisen Vancouver Canucksin huippulupauksen arvellaan menevän tryoutille johonkin muuhun monesta kiinnostuneesta NHL-joukkueesta.

Toimittaja Bob Stauffer kertoo Oilers NOW -nimisessä podcastissä neuvottelevan Virtasen kanssa. Muun muassa Tom Gazzola Oil Stream Podcastissä kertoo Calgary Flamesin olevan mukana taistelussa Suomen ja Kanadan passit omaavasta hyökkääjästä.

Virtasella on takanaan värikäs kausi. Ennen siirtymistään Moskovan Spartakiin vuoden 2014 varaus numero 6:tta syytettiin seksuaalirikoksesta, johon hänet todettiin syyttömäksi. 26-vuotias laituri irtisanottiin sopimusrikkomuksen vuoksi jo tammikuun alussa, ja joutui Sport-Expressin mukaan maksamaan kaksi kolmasosaa vuosipalkastaan Spartakille.