Calgary Flamesin ja kesän tähtihankinta MacKenzie Weegarin jatkosopimusneuvottelut ovat maalisuoralla, kertoo sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

Toimittaja kertoo 32 Thoughts -podcastissaan osapuolten neuvottelevan jatkosopimuksesta, joka olisi linjassa Hampus Lindholmin Boston Bruinsin kanssa allekirjoittaman mammuttidiilin kanssa.

– Lindholm siirtyi Anaheimista Bostoniin ja allekirjoitti kahdeksan vuoden sopimuksen 6,5 miljoonan dollarin vuosipalkalla. Tämä on linjassa sen kanssa, mitä Flames ja Weegar ovat hakemassa, Friedman kertoo.

Weegarille palkankorotus olisi melkoinen. Mies kuittaa vielä alkavasta kaudesta ”vain” 3,25 miljoonaa dollaria. 28-vuotias entinen 7. kierroksen varaus pelasi päättyneellä kaudella 80 runkosarjapeliä tehoin 8+36=44. Mieheen verrattu Lindholm, 28, urakoi viime kaudella 71 ottelua tehoin 5+22=27.