Venäläishyökkääjä Andrei Chibisovin NHL-ura jäi lyhyeksi. Hän siirtyi Winnipeg Jetsiin kaudeksi 2019-20. Kausi sujui pääosin farmissa, mutta Chibisov pääsi pelaamaan myös kaksi NHL-ottelua jääden kiikaritehoille.

Chibisov palasi KHL:ään. Hän muisteli Championatin haastattelussa aikaansa Pohjois-Amerikassa. Hän vertasi muun muassa tappeluita KHL:n ja NHL:n välillä.

– Meidän ja ulkomaiden tappeluita ei voi verrata. Siellä ne ovat jonkinlaista show’ta varten: he tulevat jäälle, tiputtavat hanskansa, tappelevat ja lähtevät. Heidän tappelunsa eivät ole oikeita tappeluita, Chibisov sanoo.

– Meillä (KHL:ssä) porukka on harjoituskaudella nujakoissa ja he vaikuttavat siltä, että ovat valmiita tappamaan toisensa. Siellä sillä halutaan sytyttää joukkue ja että fanit sanovat vau, mutta teoriassa ei ole samanlaista jääräpäisyyttä tappaa toista.

– Me olemme valmiita repimään toisemme riekaleiksi. Ottelun jälkeen voi tietysti sanoa, että hyvin tehty, tappelit hyvin, mutta Amerikassa kaikki on hieman erilaista.