Yhteistyöseurat KalPa ja IPK ovat tehneet mielenkiintoisen pelaajahankinnan rapakon takaa.

Mestistä pelaava IPK on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Alex Cottonin kanssa. 21-vuotiaalla Cottonilla on samalla voimassa ottelukohtainen Liiga-sopimus KalPan kanssa.

Detroit Red Wingsiin vuonna 2020 viidennellä kierroksella varatun puolustajan sopimuksesta löytyy myös KalPan kanssa optio kaudesta 2023-24.

– Odotan mielenkiinnolla tulevaa kautta. Tavoitteeni on tehdä parhaani ja auttaa joukkuetta menestymään. Olen kuullut pelkkää hyvää suomalaisesta jääkiekosta ja sarjojenne tasosta. Siitä on hyviä näyttöjä, kuinka maanne sarjoista voidaan ponnistaa aina NHL:ään asti, Cotton kertoi KalPan ja IPK:n tiedotteessa.

Cotton pelasi viime kaudella Kanadan juniorisarja WHL:ssä Lethbridge Hurricanesin ja Vancouver Giantsin joukkueissa. 188-senttinen ja 86-kiloinen puolustajalupaus teki viime kaudella WHL:ssä 46 ottelussa tehopisteet 11+21=32.

Alex Cotton KalPan ja IPK:n yhteistyöpelaajaksi! 🙌

🇨🇦 Alex Cotton, 21, on solminut @IPKedustus kanssa yksivuotisen sopimuksen ja KalPan kanssa ottelukohtaisen sopimuksen kaudelle 22–23. Sopimuksessa on KalPan optio kaudesta 23–24.

📝: bit.ly/3AuwGJp

#KalPa #Liiga