Calgary Flames valmistelee parhaillaan jatkosopimusta toiselle kesän jättihankinnalleen, tähtipuolustaja MacKenzie Weegarille, kirjoittaa TSN Calgaryn toimittaja Salim Nadim Valji.

Valjin mukaan Flamesin ja Weegarin sopimus viimeistellään ensi viikon aikana.

– Lähteeni kertoo, että Weegarilla on vahva tahto tehdä jatkosopimus. Uskon, että molemmat osapuolet istuvat ensi viikolla neuvottelupöytään jatkosopimuksen saamiseksi Flames-puolustajalle, toimittaja kertoo.

28-vuotias Weegar hakee vuotta itseään vanhemman Huberdeaun tavoin 8-vuotista sopimusta. Flames-fanit pelkäävätkin jo, millaisen pahvin seura on valmis puolustajalleen antamaan. Miehen cap hit -lukema saattaa hyvinkin nousta kahdeksaan miljoonaan dollariin.

– Toinen massiivisen ylihintainen sopimus tulossa, yksi faneista pelkää.

Jonathan Huberdeaun sopimus aiheutti aiemmin viikolla harmaita hiuksia Flamesin kannattajissa. Kahdeksan vuoden sopimuksen allekirjoittanut Huberdeau tienaa 10,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa 38-vuotiaaksi saakka.