New Jersey Devils on tehnyt peräti viisivuotisen jatkosopimuksen sveitsiläispuolustaja Jonas Siegenthalerin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 17 miljoonaa dollaria, joten Siegenthaler tulee tienaamaan sopimuksella keskimäärin 3,4 miljoonaa dollaria per kausi.

25-vuotiaalla Siegenthalerilla on edellistä sopimusta jäljellä vielä ensi kauden verran, joten uusi sopimus astuu voimaan kaudesta 2023-24 eteenpäin ja kattaa kauden 2027-28 loppuun saakka. Ensi kaudesta Siegenthaler tienaa 1,125 miljoonaa dollaria.

Siegenthaler siirtyi Devilsin riveihin kesken toissakauden. Menneellä kaudella hän pelasi joukkueen riveissä 70 ottelua ja viimeisteli niihin tehopisteet 1+13.

NHL-urallaan Siegenthaler on pelannut kaikkiaan 175 runkosarjaottelua (3+24) sekä 11 pudotuspeliä (0+0). Devilsin lisäksi hän on edustanut Washington Capitalsia, joka varasi puolustajan kesän 2015 draftissa 2. kierroksella (#57).

New Jersey Devils

@NJDevils
Jonas Siegenthaler supremacy.

📰: bit.ly/3owiOsk