Carolina Hurricanes on helppo laskea yhdeksi NHL:n kesämarkkinoiden onnistujista.

Seuran GM Don Waddell assistentteineen on tehnyt hyvää työtä siirto- ja sopimusmarkkinoilla. The Hockey News nostaa esille varsinkin Waddellin ratkaisun päästää Tony DeAngelo vapaille markkinoille ja vahvistaa puolustustaan konkaripuolustaja Brent Burnsilla.

– Yhden sarjan pahimman pukukoppisyövän (DeAngelo) vaihtaminen yhteen NHL:n rakastetuimmista pelaajista (Burns), joiden ensi kauden palkka olisi ollut käytännössä sama, on kovaa bisnestä, kiekkoraamattu kirjoittaa.

Burnsin hankinta ei ole jäänyt Waddellin ainoaksi. Seurapomo hankki takuuvarman 30 maalin miehen Max Paciorettyn muodossa palkkakattonsa kanssa kärvistelevästä Vegas Golden Knightsista samassa paketissa nuoren ja lupaavan puolustaja Dylan Coghlanin kanssa. Torontosta saapunut Ondrej Kase tuo hänkin lisää leveyttä Hurricanes-hyökkäykseen.

Lähtöpuolella ovat toistaiseksi DeAngelon lisäksi Vincent Trocheck sekä Nino Niederreiter. Näistä huolimatta Hurricanes vaikuttaa jo tässä vaiheessa viime kautta vahvemmalta nipulta.