Carolina Hurricanes menetti puolustusosastoltaan juuri Tony DeAngelon, joka siirtyi Philadelphia Flyersiin. Hän solmi lähes välittömästi Flyersin kanssa kaksivuotisen ja yhteensä kymmenen miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.

26-vuotias DeAngelo oli Hurricanesin menneen kauden tehokkain puolustaja. Hän iski 64 otteluun tehopisteet 10+41=51. Pudotuspeleissä hän merkkautti 14 otteluun pisteet 1+9.

Nyt Hurricanesin ykköstavoitteena onkin löytää puolustukseen sopiva korvaaja DeAngelolle. TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan Hurricanes on kohdistanut katseensa erityisesti kahteen puolustajaan. He ovat San Jose Sharksin Brent Burns sekä Montreal Canadiensin Jeff Petry.

37-vuotiaan Burnsin nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2025 saakka. Hän tienaa sillä kahdeksan miljoonaa dollaria kaudesta. Kokenut puolustaja tehtaili viime kauden 82 otteluun tehopisteet 10+44=54.

Myös 34-vuotiaan Petryn sopimus kattaa vuoteen 2025 asti. Hänen kausitienestinsä ovat 6,25 miljoonaa dollaria. Petry viimeisteli menneellä kaudella 68 otteluun tehopisteet 6+21=27.