New Jersey Devilsin 23-vuotias ruotsalaishyökkääjä Jesper Bratt oli menneellä kaudella joukkueensa paras pistemies. Hän mätti 76 runkosarjaotteluun komeat pisteet 26+47=73.

Bratt on Devilsin 6. kierroksen (#162) varaus kesältä 2016. Hän on pelannut NHL:ssä nyt viisi kautta. Ennen viime kautta hän oli iskenyt joka kaudella noin 30 tehopistettä, joten edellinen kausi oli hänen osaltaan todellinen läpimurto. Aiempi piste-ennätys oli nuorukaisen debyyttikaudelta 2017-18, jolloin hän iski 74 otteluun pisteet 13+22=35.

Brattin edellinen kaksivuotinen sopimus päättyi kuluneeseen kauteen. Hän tienasi sillä 2,75 miljoonaa dollaria per kausi. Nyt hyökkääjä onkin saamassa jättimäisen palkankorotuksen ja pitkän jatkosopimuksen Devilsin kanssa.

– Hän on iso osa tulevaisuuttamme. Hän on mahtava nuori pelaaja. Haluamme Jesperin tänne pitkäksi aikaa. Se on minun tehtäväni, tehdä sopimus hänen agenttinsa kanssa, Devilsin GM Tom Fitzgerald oli sanonut toimittaja Amanda Steinille.

Kiekkosivusto Evolving Hockey ennustaa, että Bratt allekirjoittaisi Devilsin kanssa neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka takaisi hyökkääjälle peräti 5,6 miljoonaa dollaria kaudesta. The Athleticin toimittaja Shayna Goldmanin mukaan tämä lukema saattaa kuitenkin olla jopa lähempänä seitsemää miljoonaa dollaria.