36-vuotias kanadalaismaalivahti Carter Hutton on päättänyt lopettaa pelaajauransa. Asiasta kertoi Kanadan Ontariossa ilmestyvä päivälehti The Chronicle-Journal.

– Rehellisesti sanottuna olen jo jonkin aikaa valmistautunut siihen, että jääkiekko on jossain mielessä ohi. NHL on kehittynyt nuorten miesten liigaksi. Liigan keski-ikä on nyt 20:n alkupuolella, joten tiesin, että tämä työ ei olisi minulle elinikäinen, Hutton kommentoi lehden haastattelussa.

Menneellä kaudella Hutton pelasi loukkaantumisten vuoksi ainoastaan kolme NHL-ottelua Arizona Coyotesin maalilla. Hänen tilastonsa noissa peleissä olivat karut: torjuntaprosentti 74,1% ja päästettyjen maalien keskiarvo 7,76.

Hutton pelasi NHL-urallaan kaikkiaan 235 runkosarjan ottelua ja kolme pudotuspeliottelua. Hän edusti Coyotesin lisäksi Chicago Blackhawksia, Nashville Predatorsia, St. Louis Bluesia ja Buffalo Sabresia. Ensimmäisen taalaliigaottelunsa hän pelasi kaudella 2012-13 Chicagossa.