Buffalo Sabres tiedotti perjantaina, että se jäädyttää seuralegendansa Ryan Millerin pelinumeron 30. Entisen maalivahdin pelipaita nousee Sabresin kotihalli KeyBank Centerin kattoon ensi kaudella. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan kesän aikana.

41-vuotias Miller päätti pitkän pelaajauransa kauden 2020-21 päätteeksi. Hän pelasi NHL:ssä kaikkiaan 18 eri kauden aikana. Tilille tuli 796 runkosarjan ottelua ja 57 pudotuspeliottelua. Mies teki NHL-debyyttinsä kaudella 2002-03.

Sabres varasi Millerin kesän 1999 draftissa 5. kierroksella (#138). Hän pelasi Sabresissa 11 eri kauden aikana. Sen lisäksi hän edusti NHL:ssä St. Louis Bluesia, Vancouver Canucksia sekä Anaheim Ducksia.

Miller voitti urallaan kertaalleen NHL:n parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina Trophyn. Lisäksi hän kuului Yhdysvaltain olympiahopeajoukkueeseen vuonna 2010. Tuolloin hänet palkittiin myöskin turnauksen parhaana maalivahtina sekä arvokkaimpana pelaajana.