Jared Bednar kommentoi paikallista aikaa torstaina joukkueen loukkaantumistilannetta. Colorado Avalanchen päävalmentaja menetti sekä Andrew Coglianon että Nazem Kadrin konferenssifinaalisarjassa leikkauspöydälle, mutta valoa tuntuu olevan tunnelin päässä.

Vammoihin liittyviä asioita yleensä salaillaan pudotuspeleissä viimeiseen asti, mutta Bednar on varsin avoin. Molemmilla leikkausta vaativa vamma oli sormessa, mutta molempien kohdalla hän on toiveikas, että he ovat käytettävissä finaalisarjan aikana.

Darcy Kuemper oli myös ison osan ajasta sivussa Edmonton Oilers -sarjasta, mutta hän harjoittelee jo täysimittaisesti, ja ykkösvahti on pelikunnossa finaaleja varten. Gabriel Landeskog, Andre Burakovsky, Devon Toews ja Josh Manson eivät osallistuneet torstain harjoituksiin pienten kolhujen kuntouttamisen vuoksi.