Edmonton Oilersin ykkösmaalivahti Mike Smith paljasti konferenssifinaalien jälkeen kärsineensä läpi kauden erinäisistä vammoista.

40-vuotias konkaritorjuja myönsi samalla, ettei edes uran päättyminen tähän kauteen ole täysi mahdottomuus. Miehen 2,2 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu vasta ensi kauden jälkeen.

– Pelaaminen loukkaantumisten kanssa valtaosan kaudesta ei ole helppoa. En tiedä vielä, mikä tilanne on neljän kuukauden kuluttua. Minulla on paljon asioita, joita täytyy pohtia ennen sitä, Smith paljasti medialle tappiollisen Colorado Avalanche -sarjan jälkeen.

– Tässä vaiheessa on liian aikaista sanoa. Minun on selvitettävä monia asioita niin mentaalisella kuin fyysiselläkin puolella. Näitä päätöksiä ei tehdä muutamassa minuutissa, maalivahti myöntää.

Oilersin on kerrottu The Athleticin tietojen mukaan lähestyneen jo mm. Ville Husson leiriä mahdollisen sopimuksen tiimoilta. Oilersissa Hussolle olisi tarjolla ykkösvahdin ruutu, sillä myös Mikko Koskinen jättää seuran kesän aikana.