NHL:n tähtihyökkääjiin lukeutuva Claude Giroux ei saanut uralleen havittelemaansa kruunua Florida Panthersista Stanley Cupin muodossa miehen siirryttyä seuraan Philadelphia Flyersista siirtotakarajalla.

Kanadalaishyökkääjän ja muun joukkueen runkosarjavoittoon huipentunut kausi päättyi Tampa Bay Lightningilla kärsittyyn 0-4-tappioon pudotuspelien toiselle kierrokselle. Giroux’n toisena siirtovaihtoehtona pidetty Colorado Avalanche sen sijaan jatkaa vielä kauttaan ja on tällä hetkellä voiton päässä lännen konferenssifinaalipaikasta.

Giroux, 34, ei sanojensa mukaan kadu sitä, että päätti valita Panthersin Avalanchen sijaan.

– Minulla ei ole negatiivisia ajatuksia tänne tuloni suhteen. Tämä on hauska paikka pelata ja uskoin vahvasti tähän ryhmään. Paljon potentiaalia ja hyviä asioita, Giroux luetteli kauden päätöspressissä.

Kanadalaiskonkari ei sulje pois mahdollisuutta jatkaa uraansa Panthersissa myös ensi kaudella, joskaan se ei vaikuta juuri nyt todennäköisimmältä. Miestä on viety mm. kotikaupunkinsa Ottawa Senatorsiin.

– Uskon sen (jatkon Floridassa) olevan mahdollista. Ilmeisesti seuralla on kuitenkin paljon asioita murehdittavanaan ja päätöksiä tehtävänään. Vaikea kysymys. Kausi päättyi juuri, joten tarvitsen aikaa miettiä, Giroux kommentoi mahdollista jatkoaan Floridassa.

Giroux’n loppukausi Panthersissa oli onnistunut. Mies takoi runkosarjassa pelaamissaan 18 ottelussa 23 (3+20) pistettä. Pudotuspeleissä konkari nakutti kymmeneen peliin tehot 3+5=8.