NHL-joukkueilla tuntuu tänä vuonna olevan harvinaisen paljon kiinnostusta varaamattomiin SHL-hyökkääjiin. Aftonbladetin mukaan askeleen lähemmäs rapakon takaista unelmaa ovat ottamassa seuraavaksi Anton Bengtsson ja Linus Johansson.

Johansson on tuore SHL-mestari Färjestad BK:n kapteenina. Pekingin olympialaisissakin esiintynyt 29-vuotias sentteri ei maajoukkuepaidassa saanut pistetiliään auki, mutta seurajoukkueensa mukana hän keräsi 43 ottelussa tehopisteet 13+13=26. Värmlands Folkbladin mukaan Johansson liittyisi ensi kaudeksi Arizona Coyotesin organisaatioon.

Bengtsson on Rögle BK:n sopimuspelaajia. Johanssonin tapaan SHL-sopimuksen ensi kaudeksi solminut 29-vuotias keskushyökkääjä edustaa tällä hetkellä maataan MM-kisoissa. Röglen valkovihreissä 182-senttinen varakapteeni iski kuluneella kaudella 49 ottelussa tehopisteitä lukemin 20+19=39.