New Jersey Devils aikoo tavoitella isoa kalaa NHL:n kesämarkkinoilta, kertoo Sportsnetin Jeff Marek.

Toimittajan mukaan seura on iskenyt silmänsä Minnesota Wildin tähtihyökkääjä Kevin Fialaan, jonka sopimus umpeutuu tähän kauteen. 25-vuotias sveitsiläistähti nakutti kuluvan kauden runkosarjassa 85 (33+52) tehopistettä. Marek kertoo Devilsin olevan valmis luopumaan vaihdossa tämän kesän ykköskierroksen varausvuorostaan.

Toimittajan tietojen mukaan Devilsin GM Tom Fitzgerald kaavailee Fialasta tutkaparia tämän maanmies Nico Hischierille. Wild saattaa joutua pakkorakoon Fialan treidin suhteen, sillä tästä kaudesta ainoastaan 5,1 miljoonaa dollaria tienannut laituri hakee kesällä isoa palkankorotusta. Wildin palkkakattotilanne on tukala, sillä Zach Parisen ja Ryan Suterin sopimusten ulosostoista seuraava 12 miljoonan dollarin palkkakattosakko astuu voimaan ensi kaudella.

Marek uskookin Devilsin olevan tarvittaessa valmis jopa offer sheetiin ryövätäkseen Fialan pois Wildista.