Arizona Coyotes sekä Nashville Predators kohtasivat runkosarjan päätöskierroksella. Predators sai otteluun unelma-alun mättämällä neljä maalia reiluun seitsemään minuuttiin. Johtoasema ei kuitenkaan riittänyt, nimittäin Coyotes nousi ottelussa lopulta 5-4-voittoon.

Predatorsin suomalaishyökkääjät Mikael Granlund sekä Eeli Tolvanen onnistuivat ottelussa myöskin maalinteossa. Tolvanen löi joukkueensa kolmannen osuman ja Granlund osui myöhemmin vieden Predatorsin 4-0-johtoon. Granlund teki lopulta runkosarjan 80 otteluun tehopisteet 11+53=64 ja Tolvanen puolestaan 75 otteluun pisteet 11+12=23.

Granlundin maalin jälkeen Coyotes vaihtoi maalivahtia. Karej Vejmelka ehti torjumaan ainoastaan kaksi kiekkoa ja pääsi kaikki neljä maalia selkänsä taakse. Loppuajaksi maalille luisteli suomalaisvahti Harri Säteri, joka piti maalinsa puhtaana torjumalla 27 kertaa. Hänet valittiin myöskin ottelun kakkostähdeksi.

Coyotesin kausi päättyi runkosarjaan. Se sijoittui läntisessä konferenssissa viimeiseksi. Predators oli lopulta lännessä kahdeksas ja jatkaa kauttaan pudotuspeleissä Colorado Avalanchea vastaan.

Tolvasen maalin näet alta tai täältä.

Nashville Predators

@PredsNHL
GOAL NUMBER 3

Granlundin maalin näet alta tai täältä.

Nashville Predators

@PredsNHL
GOAL NUMBER 4