Owen Power ja Matthew Beniers olivat viime vuoden NHL-draftin ykkös- ja kakkosvaraukset, jotka molemmat halusivat ammattilaiskiekon sijaan pelata vielä kauden NCAA:ssa. Yliopistokausi päättyi pettymykseen, ja nyt kaksikko on tehnyt sopimukset NHL:ään.

Kummankin kohdalla tulokassopimuksen ensimmäinen vuosi käytettiin tähän kauteen. Molemmat ovat kerenneet pelata muutaman pelin NHL:ssä.

Tilastollisesti paremmin on vakuuttanut kakkosena varattu Beniers. Seattle Krakenin yhdysvaltalaishyökkääjä on tehnyt jokaisessa viidestä ottelustaan tehopisteen.

Power on päässyt Buffalo Sabresin kokoonpanoon kuudessa pelissä, mutta ei ole vielä astunut esiin millään perinteisten tilastojen mittarilla. Kuudessa ottelussa tehot 1+1=2 kerännyt kanadalaispakki on laukonut kuusi kertaa maalia kohti, taklannut kerran ja blokannut yhdeksän laukausta. Blokkausten määrä on ainoa tilasto, jossa puolustajalupaus esiintyy edukseen. Debyyttipelin 19.50 on ollut toistaiseksi Powerin pienin jääaika NHL:ssä.