Maanantain vastaisena yönä pelattu St. Louis Blues -ottelu oli Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Sarokselle poikkeuksellisen synkkä. Tällä kaudella isossa kuvassa erinomaisesti pelannut suomalainen oli päästänyt 3-8-tappion puolessa välissä neljä maalia, ja hänet otettiin vaihtoon ajassa 29.29.

Blues-luotsi Craig Berube oli kommentoinut Sarosta toimittaja Lou Koracille. Nuorten maailmanmestarin päästämät takaiskut menivät kaikki yläpeltiin.

– Hän ei ole iso maalivahti, joten mielestäni tilaa löytyy. Hän on h*lvetin hyvä maalivahti. Hän osaa torjua, mutta hyödynsimme häntä (kokoa) iltana.

Saros on NHL:n nettisivujen mukaan 180-senttinen ja 82-kiloinen.

Yön koitos ei sujunut sen paremmin tuuraaja David Rittichiltäkään, joka päästi hänkin neljä maalia. Ne menivät selän taakse kaikki toisessa erässä reilun seitsemän minuutin aikana.

Forssalaiskasvatti Saroksen kausi on isossa kuvassa ollut nappisuoritus, sillä 64 ottelun torjuntaprosentti on 91,99. Päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemia 2,58, nollapelejä tilille on kertynyt komeat neljä kappaletta.