Martin St. Louisin nimeäminen Montreal Canadiensin päävalmentajaksi on ollut käänteen tekevä päätös useille joukkueen pelaajille. Suurimman huomion on saanut Cole Caufieldin nousu kokoonpanon ulkopuolelta avainpelaajaksi.

St. Louis’n tullessa nimetyksi virkaan 9.2. Caufield oli pelannut 30 NHL-ottelua tehopistein 1+7=8. Legendaarisen ex-hyökkääjän komennossa NHL-kokemus on kertynyt 27 pelin verran pistesaldon karttuessa lukemin 17+13=30.

YouTubessa leviää video, jossa St. Louis opastaa Caufieldiä malttia vaativassa harhautuksessa. Eliittiluokan laukauksen omaava pienikokoinen hyökkääjä jättää one-timerinsa laukomatta ja siirtää liikkeellään blokkaamaan tulleen puolustajan laukauksen edestä pois.

Samassa videossa Caufield vie harjoitteen käytäntöön. Hän tasoittaa ottelun Ottawa Senatorsia vastaan juuri samalla harhautuksella. Videon näet tästä linkistä.