Teemu Selänteen taannoin julkisuuteen levinneestä puhelinkeskustelusta Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kanssa on tipahtanut julkisuuteen uutta tietoa.

Videolla Selänne ja golf-legenda John Daly soittavat presidentti Trumpille, joka kerskailee estäneensä Venäjän presidentti Vladimir Putinin aikeet hyökkäyksestä Ukrainaan vetoamalla siihen, että Yhdysvallat hyökkäisi tässä tapauksessa Moskovaan.

Selänteen ex-tutkapari Jeremy Roenick paljastaa nyt suositussa Spittin’ Chiclets -podcastissa, miten video päätyi sosiaaliseen mediaan.

– Teemu on valtava Trump-fani. Joku hänen ystävistään vuoti videon sosiaaliseen mediaan. Sääntö on, ettei presidenttiä koskevia videoita julkaista sosiaaliseen mediaan, vaan ne pidetään omana tietonaan. Donald itse rakastaa huomiota ja tällaisia juttuja.

– Sain puhelun, jossa minulle kerrottiin, että ”kaverisi Teemu on jakanut videon internettiin”. Sanoin, että ”ei, hän ei tekisi niin”, joten soitin Teemulle. Teemu oli saada sydänkohtauksen. ”En tehnyt sitä! Kuka se oli? Otan selvää, kuka sen teki. En voi uskoa, Yhdysvaltain presidentti on vihainen minulle. Mikä hänen puhelinnumeronsa on? Minun on soitettava hänelle”, Roenick muistelee Selänteen reaktiota asiaan.

– Hän oli seota, Roenick jatkaa, mutta lisää heti perään Trumpin rakastavan Selänteen persoonaa ja ettei asiasta syntynyt suurempaa numeroa.

Voit katsoa miljoonia katsojia keränneen videon Selänteen ja Trumpin videosta alta löytyvältä videolta tai täältä.

Tim Reilly

@LifeOfTimReilly
Trump discussing Russia with John Daly on speaker phone is something else

via nopopsgolf