NHL:n jumbojoukkue Montreal Canadiens on valmis isoihin peliliikkeisiin seuran kurssin muuttamiseksi sarjan siirtotakarajalla.

Tuore GM Kent Hughes vahvistaa, että myös vaikean kauden pelannut tähtipuolustaja Jeff Petry on myyntilistalla.

– Olemme tietoisia siitä, mitä hän käy läpi elämässään. Tilanne pelaamiselle ei ole juuri nyt ideaalinen. Samaan aikaan, hän on osa joukkuetta. Jos eteen tulee mahdollisuus treidille, joka hyödyttää molempia osapuolia, aiomme kaupata hänet, seurapomo paljastaa La Presselle.

– Siihen saakka, kunnes ideaalinen vaihtoehto ilmaantuu, hän on kuitenkin osa joukkuetta ja hänen on annettava maksimaalinen panoksensa meille, Hughes muistuttaa perään.

– Olemme avoimia kaikille vaihtoehdoille. Emme kuitenkaan koe asiaa niin, että meidän on tehtävä kaikki mahdolliset siirrot ennen siirtotakarajaa, Hughes lisää vielä.

Petry on pelannut tällä kauella 37 ottelua tehoin 1+6. Mies nakutti viime kauden 55 pelissä 42 tehopistettä, joten pudotus tähän kauteen tultaessa on ollut valtava.

35-vuotias konkari pelaa parhaillaan ensimmäistä kautta neljän vuoden sopimuksestaan. Puolustaja kuittaa diilistään massiivista 6,25 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Petryllä on sopimuksessaan 15 joukkuetta sisältävä siirtopykälä.