Vegas Golden Knights julkaisi kerralla kolme jatkosopimusta. Kolmen sopimuksen arvo oli yhteensä 12,37 miljoonaa dollaria.

Merkittävin jatkosopimus oli puolustaja Brayden McNabbin, 31, kolmen vuoden pahvi. Puolustajan keskimääräinen vuosipalkka on jatkossa 2,85 miljoonaa dollaria. Tällä kaudella McNabb on pelannut 45 ottelua tehoin 2+7=9.

Myös maalivahti Logan Thompson, 24, sai kolmen vuoden jatkosopimuksen. Hänen keskimääräinen vuosipalkkansa on 766 667 dollaria. Tällä kaudella Thompson on torjunut yhdessä NHL-ottelussa torjuntaprosentilla 88,5. AHL:n puolella hänen torjuntaprosenttinsa on ollut väkevö 92,8.

Hyökkääjä Michael Amadio, 25, sai puolestaan kahden vuoden jatkon. Hänen keskimääräinen vuosipalkkansa on 762 500 dollaria. Amadio siirtyi Vegasiin kesken tämän kauden Toronto Maple Leafsista. 25 ottelussa hän on iskenyt tehot 4+3=7.

Tiesitkö? Elisa Viihde Viaplay näyttää suorina lähetyksinä kaikki tämän kauden NHL-ottelut.