Detroit Red Wingsin GM Steve Yzerman suunnitelee seuraavaa jättitreidiä NHL:n siirtotakarajlla, arvioi Sportsnetin Elliotte Friedman.

Sisäpiiritoimittajan mukaan NHL-legenda Yzerman saattaa olla toistamassa samantyylisen tempun, jonka seurapomo toteutti viime kauden siirtotakarajalla vaihtamalla entisen kärkivaraus Anthony Manthan Washington Capitalsin Jakub Vranaan.

– Olisiko Detroitin aika siirtyä eteenpäin Filip Zadinan suhteen? Friedman kyselee 32 Thoughts -podcastissaan.

22-vuotias tshekkihyökkääjä varattiin Red Wingsiin kesällä 2018 – koko draftin kuudennella vuorolla. Nuorukainen on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 40 ottelussa vain neljä maalia ja 11 tehopistettä.

Red Wingsin uskotaan metsästävän siirtomarkkinoilta nuorta top 6 -kaliiberin hyökkääjää ja olevan valmis luopumaan Zadinasta osana kauppaa.