Vancouver Canucks on lähellä eurooppalaisen GM:n palkkaamista, kertovat lukuisat kiekkomediat.

Canucksin uuden GM:n pesti on menossa useiden NHL:n sisäpiirilähteiden mukaan ruotsalaiselle Patrik Allvinille. 47-vuotias Allvin on kuulunut vuodesta 2006 asti Pittsburgh Penguinsin palkkalistoille. Aiemmin pitkään Penguinsin Euroopan pääkykyjenetsijänä toiminut mies aloitti viime kaudella pestinsä joukkueen apulais-GM:nä toimien hetken jopa seuran virkaa tekevänä GM:nä.

Allvin olisi GM:n roolissa vasta historian toinen eurooppalainen Columbus Blue Jacketsin Jarmo Kekäläisen vanavedessä. Eri kiekkomediat kirjoittivat aiemmin, että Allvinin kanssa Canucksin GM:n pestistä kamppailivat viime metreillä Sean Burke, Scott Mellanby sekä Mathieu Darche.

Canucksin odotetaan julkistavan Allvinin sopimuksen lähipäivinä.