Edmonton Oilers aloitti tilan tekemisen kohuhyökkääjä Evander Kanelle heivaamalla takavuosien pistelinko Kyle Turrisin siirtolistalle lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

1,65 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava 32-vuotias Turris pelaa Oilersissa toista kauttaan. Kuluvalla kaudella 21 pelissä vain neljä (1+3) tehopistettä kasannut sentteri on takonut parhaalla NHL-kaudellaan 64 (24+40) tehopistettä. Sittemmin konkarin pelillinen taso on kuitenkin romahtanut kauden 2014-15 lukemista.

The Fourth Period -sivuston toimittaja David Pagnottan mukaan Turrisin siirtolistakomennuksen taustalla on seuran yritys saada San Jose Sharksista potkut saanut kohuhyökkääjä Evander Kane riveihinsä jo viikonlopun otteluun Vancouver Canucksia vastaan. Kane vääntää parhaillaan entisen seuransa kanssa sopimuksensa purkamiseen liittyvistä yksityiskohdista. Kanella uskotaan olevan jo valmis, loppukauden kattava sopimus Oilersin kanssa.