Quebec City on monen suosikkiehdokas uudeksi NHL-kaupungiksi, ja nyt taalaliigan rantautuminen kuolleen ja kuopatun Nordiquesin kotikulmille on pienen askeleen lähempänä. Gary Bettman ja Bill Daly NHL:n johtoportaasta tapasivat nimittäin etänä Quebecin kaupungin johtajia.

Arizona Coyotesin muuttaminen toiselle paikkakunnalle on ollut tapetilla useiden kohujen takia. Sen kotipeleissä käy NHL-joukkueista huomattavasti vähiten yleisöä, sen palkanmaksussa on ollut ongelmia useaan otteeseen, joukkue saa häädön nykyisestä kotihallistaan ja uuden hallin rakennusluvan saaminen vaikuttaa olevan kiven alla.

Bettman ei ole kuitenkaan osoittanut luovuttamisen merkkejä Coyotes-organisaation Arizona-tulevaisuuden suhteen. Osapuolten keskustelu ei edennytkään julkisuuteen tuotujen kommenttien perusteella erityisen pitkälle.

— Selitimme että vaikka olimme kiitollisia ja imarreltuja heidän kiinnostuksestaan, emme valitettavasti olleet tietoisia mahdollisuudesta konkretisoida mielenkiintoa tällä hetkellä, NHL-komissaari Bettman kertoi tapaamisesta.

Quebecin kaupungissa on NHL-tason areena nimeltä Videotron Centre, joka rakennettiin vuonna 2015.