Bobby Clarke on Philadelphia Flyersin suurin legenda. Hän pelasi joukkueessa koko uransa ajan ja oli seuran pitkäaikainen kapteeni. Clarke on toiminut myös seuran GM:änä kolmella eri vuosikymmenellä. Nykyään hän toimii seurassa neuvonantajan roolissa.

Tuoreessa haastattelussa Clarke puhui suunsa puhtaaksi edellisestä GM:stä, Ron Hextallista. Erityisesti Hextallin draft-valinnat saivat kovaa kritiikkiä.

– Kukaan skouteistamme ei halunnut Nolan Patrickia. He halusivat Cale Makarin, Clarke lataa.

Flyers varasi Patrickin koko tilaisuuden toisena pelaajana kesällä 2017. Sittemmin hänet on kaupattu Vegasiin puoli-ilmaiseksi. Jatkuvat loukkaantumiset ovat jarruttaneet Patrickin uraa. Tulevaisuus NHL:ssä on kaikkea muuta kuin varma. Makar on puolestaan ennakkosuosikki tämän kauden Norris-voittajaksi.

– Hextall teki sen päätöksen itse, ja drafteissamme tehtiin muitakin päätöksiä, joiden hintaa nyt maksamme. Meillä on kaksi tai kolme ykköskierroksen varausta, jotka eivät tule koskaan pelaamaan. Sen takia meillä on tuskaista. Hex teki joitain valtavia virheitä.

Flyers legend and executive Bobby Clarke said the team wanted to draft Cale Makar, but general manager at the time Ron Hextall elected to draft Nolan Patrick instead.

He did not hold back.