Columbus Blue Jackets erotti tulokashyökkääjänsä – palaa kotimaahansa perhesyistä

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets joutuu tulemaan toimeen yhdellä hyökkääjällä vähemmän tästä eteenpäin. Gregory Hofmann on erotettu joukkueesta.

— Gregorylle oli annettu lupa jäädä joukkueen toiminnan ulkopuolelle henkilökohtaisista syistä ja hän ilmoitti meille tänään, että niistä samoista syistä hän ei aio palata, Jarmo Kekäläinen avasi tilannetta maanantaina paikallista aikaa. On päivänselvää että olemme pettyneitä, mutta meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin erottaa hänet.

Hofmann pelasi ensimmäistä kauttaan Pohjois-Amerikassa. Kotimaassaan Sveitsissä aiemmat vuodet pelannut, marraskuussa 29 vuotta täyttänyt laituri murtautui tulokkaana Blue Jacketsin kokoonpanoon pelaten 24 ottelua tehoin 2+5=7.

Hofmann jatkaa uraansa Sveitsin EV Zugissa. Hallitsevan Sveitsin mestarin tiedotteessa kerrottiin, että hän palasi puolueettomaan alppimaahan ensimmäisen tyttären syntymän vuoksi.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½