Columbus Blue Jacketsiin Patrik Laineen kanssa vaihdossa Pierre-Luc Dubois’iin viime kauden alussa kaupatun Jack Roslovicin tulevaisuus Ohiossa on vaakalaudalla, paljastaa NHL:n sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli.

Roslovicin viime kausi Blue Jacketsissa sujui vielä yli odotusten miehen iskettyä ensimmäisessä 35 pelissään upeat 29 tehopistettä. Sittemmin hyökkääjän vastuu ja tehot ovat kuitenkin kokeneet pahan syöksyn. Nyt Roslovic on Seravallin mukaan päätynyt Jarmo Kekäläisen myyntilistalle.

– Roslovic aloitti viime kauden loistavasti, mutta tahti kylmeni myöhemmin. Tällä kaudella hän on viimeistellyt 32 ottelussa 14 (5+9) pistettä. Meille on kerrottu pelaajan olevan vapaata riistaa siirtomarkkinoilla, Seravalli paljastaa.

– Suurin huolenaihe on hänen peliaikansa. Se on laskenut liki viidellä minuutilla ottelussa verrattuna viime kauteen (16.54 minuutista 12.19 minuuttiin). Pysykää kuulolla, Seravalli jatkaa.

24-vuotias amerikkalainen kuittaa kuluvasta kaudesta vain reilut 1,8 miljoonaa dollaria. Kauden jälkeen rajoitetun vapaan agentin RFA-statuksen saava pelaaja voi halutessaan viedä tulevan sopimuksensa puolueettoman välimiehen arvioitavaksi.

LUE MYÖS: Dallas Starsin tähtipuolustaja John Klingbergiltä iso paljastus: tästä syystä jätti siirtopyynnön!