Daily Faceoffin lähteiden mukaan NHL ja sen pelaajayhdistys NHLPA ovat sopineet kaikkien taalaliigan joukkueiden sulkevan halliensa ovet neljäksi päiväksi. Paikallista aikaa 22.-25.12. ei pelata yhtäkään ottelua eikä pidetä yksiäkään harjoituksia.

Alun perin tauon oli määrä alkaa jouluaattona, eikä siihen olisi liittynyt harjoituskieltoa. Philadelphia Flyersin ja Washington Capitalsin sekä Tampa Bay Lightningin ja Vegas Golden Knightsin väliset ottelut tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa ilman merkittävää koronaviruksesta johtuvaa poissaolomäärää.

Tauon aikana pelaajien ei tarvitse suorittaa koronavirustestausta. Pelaajat palaavat joukkueidensa toimintaan 26.12. testausta, harjoittelua ja testausta varten. Harjoitukset eivät saa alkaa tapaninpäivänä ennen kahta iltapäivällä paikallista aikaa.