Koronaviruspandemia terrorisoi ikävällä tavalla NHL:ää.

NHL:n koronaprotokollaan on asetettu jo pelkästään tiistain aikana yhdeksän pelaajaa ja lisää on tulossa. Maanantaina koko Calgary Flamesin joukkue asetettiin karanteeniin joulukuun 16. asti.

Koronaprotokollaan on tänään asetettu: Brad Marchand (BOS), Craig Smith (BOS), Devon Toews (COL), Mathew Barzal (NYI), Brad Lombert (FLA), Sean Monahan (CGY), Milan Lucic (CGY), Noah Hanifin (CGY), Sebastian Aho (CAR), Seth Jarvis (CAR).

Sportsnetin toimittaja Rick Dhaliwal raportoi, että myös Vancouver Canucksissa on todettu koronavirustartuntoja. Sportsnetin mukaan Luke Schenn ja Juho Lammikko on asetettu myöhään tiistaina koronavirusprotokollaan.

Luke Schenn and Juho Lammikko to Covid-19 protocol.

Artikkelia on päivitetty 14.12 klo 20:44. Canucksin tartunnoista lisätietoa.