Chicago Blackhawksin ja NY Rangersin välisessä ottelussa nähtiin keskiviikkoyönä hirvittävä pommi, jossa ottavana osapuolena oli ensiksi mainitun Jujhar Khaira. Hän jäi NY Rangersin Jacob Trouban kovan vastapallon jyrän alle täysin ottelun toisessa erässä.

Kovaotteinen Khaira ei kyennyt liikkumaan jäällä mihinkään, ja hänet kiikutettiin kaukalosta pois paarien turvin. Rangersin Ryan Strome osoitti tässä vaiheessa inhimillisyyttä, kun hän kävi antamassa pelaajalle tsemppikopautuksen olkapäälle. Töötin jälkeen nähtiin Stromen jalon eleen lisäksi myös eräs toinen kohutilanne.

Rangers-pakki Trouba joutui vastaamaan Chicago-kollega Riley Stillmanille tappelulla tämän jäätyä valsseissa kenties hieman alakynteen.

Pelin jälkeen Khairan tilasta oli kerrottavana lisätietoja niukasti. Se on tiedossa, että hänet vietiin sairaalaan lisätutkimuksiin.

– Tuo on sellaista, jota ei halua koskaan todistaa kenenkään pelaajan kohdalla. Mutta hän kykenee puhumaan. Hän on käynyt testeissä ja niin käy vielä tulevaisuudessakin. Emme tiedä vammojen laajuutta ennen niitä. Se oli kyllä pelottava tilanne siinä jäällä, Chicago-luotsi Derek King sanoi seuran kotisivuilla.

Itse ottelu päättyi Rangersin 6-2-voittoon.