Liigassa loistavaan iskuun päässyt HPK on tehnyt uuden pelaajahankinnan Pohjois-Amerikasta.

Hämeenlinnalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Patrick Harperin kanssa. 23-vuotias yhdysvaltalaissentteri saapuu HPK:hon Nashville Predatorsin organisaatiosta. Tällä kaudella hän on esiintynyt AHL:n puolella yhdeksässä ottelussa ilman tehopisteitä.

– Patrick on erinomainen luistelija ja taitava kiekollinen pelaaja, joka tuo ratkaisuvoimaa ylivoimapeliimme. Saamme riveihimme nuoren pelaajan, jonka tavoitteet ovat edelleen Pohjois-Amerikassa ja täältä hän hakee uutta vauhtia uralleen, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi seuran tiedotteessa.

Harper ehti olemaan Predatorsin sopimuspelaaja reilut puolitoista vuotta. NHL:ssä hyökkääjä ei kuitenkaan pelannut ainuttakaan ottelua.