Colorado Avalanchen tähtipuolustaja Samuel Girard on ollut viime aikoina jatkuvien siirtohuhujen kohteena. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Coloradon kerrottiin tarjonneen Girardia vaihdossa Jack Eichelista.

Eichel-siirto jäi tunnetusti piippuun. Coloradon on kuitenkin kerrottu edelleen metsästävän vahvistusta hyökkäykseensä, ja Girard olisi mahdollinen siirtonappula. Hiljattain NHL-toimittaja Pierre LeBrun kuitenkin kertoi Coloradon linjanneen, ettei Girardia kaupitella minnekään.

Siirtohuhut ovat kuitenkin rasittaneet Girardin omaa kautta.

– Se kuuluu lätkään. Asiaan ei voi vaikuttaa. Tällaista ei haluaisi joutua kuulemaan, mutta sosiaalisen median kanssa on vaikea pysyä pimennossa. Mutta samaan aikaan asiaan ei voi vaikuttaa. Minun on keskityttävä nykyhetkeen ja pidettävä huolta, että olen valmiina seuraavaan peliin koko kauden ajan, Girard kommentoi The Athleticille.

Helpotus oli suuri, kun Girard sai kuulla, ettei Colorado yritäkään kaupata häntä pois.

– Rakastan Denveriä. Rakastan tätä jätkäporukkaa. Kihlattuni on Denveristä myös, joten tämä tuntuu kohdilta. Mutta se on osa bisnestä ja niitä asioita ei voi hallita, mutta totta kai haluaisin pysyä Denverissä koko loppu-urani ajan.