Colorado Avalanchen kärkipuolustajiin kuuluva Samuel Girard on pyörinyt viime viikkoina tiheään NHL:n siirtohuhuissa.

Kiekollisesti taitava puolustaja tienaa kaudessa viisi miljoonaa dollaria, joten Avsin on huhuttu haluavan eroon 23-vuotiaasta kanukista tehdäkseen tilaa Bowen Byramille, joka on kehittymässä kovaa vauhtia joukkueen kärkipuolustajaksi Cale Makarin rinnalle.

NHL:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun tyrmää kuitenkin huhut Girardin lähdöstä tai GM Joe Sakicin halusta luopua huippupuolustajasta. Toimittajan mukaan syytä siirtoon ei enää ole.

– Kuten olen aina sanonut, asiat voivat muuttua, mikäli joku seura lähestyy Avalanchea ja tarjoaa jotain, mistä he eivät voi kieltäytyä. Mutta näillä näkymin voimme lopettaa puheet Girardin lähdöstä. Avsilla ei ole kiinnostusta kaupata häntä, LeBrun paljastaa.

Girardin nimi nousi siirtohuhuihin varsinkin siinä vaiheessa, kun Avalanchen uskottiin tavoitelleen tosissaan Jack Eichelia. Ilman 10 miljoonaa dollaria vuodessa tienaavaa Eichelia seuran ei kuitenkaan ole tarpeen luopua Girardista, jolla on meneillään 7-vuotisen sopimuksensa toinen kausi.

Girardin sopimus saattaakin osoittautua viimeistään parin vuoden päästä Avalanchelle todelliseksi lottovoitoksi.