Ottawa Senators on ajautunut tukalaan tilanteeseen huippulupaavan puolustaja Erik Brännströmin kanssa.

NHL:ään kesällä 2017 1. kierroksen 15. vuorolla Vegas Golden Knightsin toimesta varattu 22-vuotias ruotsalainen on vastoin kaikkia odotuksia pelannut koko alkukauden AHL:n puolella ja on tiettävästi hyvin pettynyt kohteluunsa. The Athleticin toimittaja Ian Mendes arvioi Senatorsin olevan valmis kauppaamaan isoin odotuksin seuraan Mark Stone -kaupan yhteydessä maaliskuussa 2019 hankitun puolustajan viimeistään ensi kesänä.

– Tietojeni mukaan Brännström ei ole ainakaan toistaiseksi pyytänyt siirtoa toisaalle, eikä Senators kaupittele miestä ainakaan vielä aktiivisesti. Brännström todennäköisesti joko pelaa NHL:n puolella tällä kaudella tai tulee treidatuksi. Tämä on viimeinen kausi, kun hänet voi lähettää alas farmiliigaan, joten sama peli ei voi jatkua enää ensi kaudella, Mendes kirjoittaa.

Brännströmin tulokassopimus umpeutuu kesällä, mikä tuo oman lisämausteensa osapuolten välille. Kahdella viime kaudella 31 ja 30 NHL-peliä tililleen saanut ruotsalainen on pelannut koko alkukauden AHL:ssä. Mies on iskenyt yhdeksässä ottelussa tehot 1+2=3. Brännström takoi viime kaudella NHL:ssä pelaamissaan 30 ottelussa tehot 2+11=13.