Anaheim Ducksin alkukausi on ollut tulosten suhteen varsin heikko. Pinnan alla on kuitenkin paljon aihetta iloon. Joukkueen nuoret pelaajat ovat ottaneet isoja kehitysaskeleita.

Anaheimin suurin yllättäjä on ehdottomasti hyökkääjä Troy Terry. Moni valveutunutkaan NHL-seuraaja tuskin oli kuullut hyökkääjästä ennen kauden alkua. Nyt hän on NHL:n pistepörssin kutonen. 12 ottelussa Terry on iskenyt tehot 8+6=14.

Terryn nousu tähteyteen on ollut varsin odottamaton. 24-vuotias hyökkääjä varattiin aikoinaan viidennellä kierroksella. Hänen palkkapussinsakin on varsin vaatimaton. Terry tienaa kaudesta 1,45 miljoonaa dollaria. Sopimus kestää kevääseen 2023 saakka.

Terry esiintyi lupaavasti jo viime kaudella, mutta suuret tehot saivat vielä odottaa. Hän iski 48 runkosarjaottelussa seitsemän maalia ja 20 tehopistettä.