Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen vaikuttaisi jälleen kerran osuneen kultasuoneen.

Vasta 18-vuotias Cole Sillinger toimi torstaina Blue Jacketsin voiton takuumiehenä, kun Colorado Avalanche kaatui jatkoajan jälkeen lukemin 5-4.

Sillinger nostettiin ottelun toisessa erässä Jakub Voracekin ja Patrik Laineen rinnalle ykkösketjuun ja tulosta syntyi välittömästi. Nuori yhdysvaltalainen teki kaksi maalia kolmannessa erässä ja alusti jatkoajalla Jake Beanin tekemän voittomaalin.

Sillinger on tehnyt NHL-uransa yhdeksässä ensimmäisessä ottelussa tehopisteet 3+2.

Blue Jackets -GM Kekäläisen mukaan Sillinger on tullut NHL:ään jäädäkseen.

– Hän on ansainnut paikkansa NHL:ssä, Kekäläinen vakuutti ottelun jälkeen The Athletic -sivustolle.

Sillinger on Blue Jacketsin tämän kesän ensimmäisen kierroksen 12. varaus. 183-senttinen keskushyökkääjä pelasi viime kaudella USHL:ssä Sioux Falls Stampeden riveissä 31 ottelua tehoin 24+22=46.