Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saros oli erinomaisessa iskussa NHL:ssä keskiviikkoyön Calgary Flames -ottelussakin. Preds juhli voittoa jatkoajan päätteeksi luvuin 3-2 pelin, jossa suomalainen nuorten maailmanmestari nousi ykköstähdeksi.

Syntymäpäiväsankari ja seuralegenda Pekka Rinteen seuraajan torjuntamäärä nousi kovaksi (38). Forssalainen oli ollut jo ennen keskiviikkoyön matsia mahtavassa vireessä, sillä kumilätkät olivat tarttuneet kauden seitsemässä ottelussa 91,7 prosentin tarkkuudella.

– Juice varasti meille yhden pisteen tänään, jatkoaikamaalin iskenyt Matt Duchene oli sanonut Bally Sportsin mukaan.

Bally Sports: Preds

@PredsOnBally
"Juice stole one for us tonight."

-Duchene on the Juuse Saros' performance tonight #GoPreds

Sportsnetin Twitter-tilillä muistutettiin siitä, että Flames johti laukauksissa kahden erän jälkeen ylivoimaisesti – ja samalla se oli tappiolla.

– Juuse Saros on seinä.

Sportsnet 960

@Sportsnet960
After 40 the #Flames outshooting the #Preds 27-14, but trailing 2-1.

Juuse Saros = Wall

2nd Intermission coverage w/ @Fan960Steinberg

Listen: player.sportsnet960.ca

Kanukki Duchene ratkoi ottelun jatkoajalla ammuttuaan kiekon reppuun ylivoimahyökkäyksestä. Osuman syötti kaksi maalia alustanut Mikael Granlund. Ottelu oli maailmanmestarille uran 600:s NHL:n runkosarjassa.

Preds keikkuu keskisessä divisioonassa neljäntenä, kun kauden yhdeksän peliä ovat tuoneet kymmenen pistettä. Keskiviikkoaamuna kärkikolmikkoon oli matkaa kaksi pinnaa.