NHL:n parhaimpiin puolustajiin lukeutuva Dougie Hamilton vaihtoi Carolina Hurricanesin värit New Jersey Devilsiin viime kesän vapailla markkinoilla.

28-vuotias kanadalainen solmi sarjan tyvipäähän kuuluvan Devilsin kanssa 7-vuotisen sopimuksen, joka takaa pelaajalle yhdeksän miljoonan dollarin vuositulot. Mies avasi syitä seuranvaihtoon ESPN:n haastattelussa.

– Koko neuvotteluprosessi (Hurricanesin kanssa) oli hieman… tilanne oli se, ettet oikein tiennyt mitä tuleman pitää, Hamilton avaa.

Hurricanes tarjosi tähtipuolustajalleen muutamia vaihtoehtoja. Yksi niistä oli kahdeksan vuoden sopimus, jonka jälkeen seura olisi kaupannut pelaajan toisaalle.

– Loppupeleissä haluat tuntea itsesi halutuksi. En koskaan tuntenut niin Hurricanesin kohdalla. He saattoivat puhua siitä, kuinka paljon he pitävät minusta tai muuta vastaavaa, mutta he eivät näyttäneet sitä missään vaiheessa konkreettisesti.

– Kun New Jersey kiinnostui minusta, valinta oli helppo. Kun tunnet itsesi halutuksi ja sinua kunnioitetaan, haluat mennä sellaiseen paikkaan, Hamilton päättää.

Devils on voittanut puolet alkukauden kahdeksasta ottelustaan. Hamiltonin vanha seura Hurricanes sen sijaan on avannut kauden kahdeksalla peräkkäisellä voitolla.

LUE MYÖS: Hurja siirtohuhu! NHL-toimittaja: Suomalaispuolustaja päätymässä osaksi Jack Eichel -treidiä?