St. Louis -supertähti paljastaa – välit nykyiseen joukkuekaveriin olivat jäätävät: ”Voi pojat että vihasin häntä”

© Kuva: Getty Images

St. Louis Bluesin tähtipuolustaja Torey Krug paljastaa Cam and Strick Podcastissa inhokkipelaajansa Blues-miehistöstä ennen siirtymistään samaan joukkueeseen viime kaudeksi.

Krug ei voinut sietää Bluesin toista amerikkalaispelaajaa, hyökkääjä David Perronia. Kaksikon väliset kamppailut kaukalossa ovat peruja varsinkin kevään 2019 Stanley Cupin finaaleista.

– Voi pojat että vihasin sitä kaveria! Kun signasin Bluesiin, joku kertoi, että Perron oli kysellyt puhelinnumeroani ja että voisinko antaa sen? Vastasin, että odotetaan ensin pari viikkoa, Krug paljastaa.

– Hän oli yksinkertaisesti kaveri, jonka hyvyyttä et ymmärrä, ennen kuin näet sen läheltä.

Kaksikon välillä oli kovaa vääntöä Krugin pelatessa Boston Bruinsissa. Krug muistaa varsinkin kevään 2019 Stanley Cup -finaalit, jolloin Perronin Blues kukisti Bruinsin seitsemännessä ottelussa.

– Koko finaalien ajan kamppailin hänen kanssaan kulmissa kuin hullu. Perron oli minun matchuppini. En koskaan pitänyt hänestä. Hän jahtaa kiekkoa kuin hullu, suojaa sitä hullun lailla, pelaa kovaa mailalla – häntä kiinnostaa vain voitto. Hänen rannelaukauksensa on uskomaton. Hän voi kääntää otteluita omakätisesti, Krug kehuu nykyistä pelikaveriaan.

33-vuotias Perron pelaa parhaillaan 11. kauttaan Bluesissa. Yhdeksän kautta Bruinsia edustanut Krug puolestaan allekirjoitti Bluesin kanssa 7-vuotisen sopimuksen ennen viime kauden alkua. Krug tienaa jättisopimuksestaan 6,5 miljoonaa dollaria kaudessa.