Alex Chiassonin tryout Canucksin kanssa onnistui – tyytyy noin kolmasosaan viime kauden palkastaan

© Kuva: Getty Images

Alex Chiassonia pyrittiin istuttamaan Edmonton Oilersissä moneen otteeseen ylivoimalla ja tasakentällisin Connor McDavidin viereen. Ensimmäisellä Oilers-kaudella tehoja vielä löytyi, mutta pikku hiljaa luotto rupesi ehtymään ja viime kauden päätteeksi voimahyökkääjä päästettiin vapaaksi agentiksi.

Chiasson joutui tyytymään tryout-sopimukseen Vancouver Canucksin kanssa. Tryout poiki tulosta, sillä 31-vuotiaan kanadalaisen kanssa tehtiin sopimus loppukaudeksi.

Rahassa Chiasson joutui joustamaan, sillä 750 tuhannen dollarin palkka on vain rahtusen enemmän kuin kolmasosa kahden viime kauden 2,15 miljoonan dollarin vuosiansioista. 750 tuhatta dollaria on myös tällä hetkellä pienin sallittu palkka NHL:ssä.