Samu Tuomaalan tulevan kauden pelipaikka varmistumassa? Suomalaislupaus tehnyt ison vaikutuksen

© Kuva: Leijonat.fi

Samu Tuomaala on aloittanut uransa Pohjois-Amerikassa räväkästi.

Nuori suomalaishyökkääjä antoi aiemmin vahvoja näyttöjä Philadelphia Flyersissa, josta hänet matkansa jatkui kuitenkin AHL-seura Lehigh Valley Phantomsin riveihin.

Farmiseurassa Tuomaala teki debyyttinsä viime yönä pelatussa harjoitusottelussa, jossa hän oli ollut heti positiivisessa valossa esillä. Suomalainen syötti ottelussa yhden maalin ja sai kamppailun jälkeen paljon kehuja.

Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että Tuomaala voisi mahdollisesti avata kautensa AHL:ssä. Aiemmin puheissa on pyörinyt myös mahdollinen komennus OHL-seura Sudbury Wolvesiin. Vielä viime kaudella kovan laukauksen omaava hyökkääjä pelasi Kärppien U20-joukkueessa.