Mestis-seura Kiekko-Espoo uutisoi torstaina nimekkäästä vahvistuksesta, kun seura tiedotti konkarihyökkääjä Mikko Lehtosen siirtyvän Espooseen yksivuotisella sopimuksella.

– Seuralle on iso asia saada Mikko takaisin Espooseen ja olemaan osa tätä tarinaa monellakin tapaa. Bambin tulo joukkueeseen nostaa toimintamme tasoa kertaheitolla. Isokokoinen pelaaja, jonka kamppailupelaaminen on kansainvälistä huippuluokkaa.

– Se kehittää jokaista pelaajaa ja nostaa vaatimustasoa, kun pääsee kamppailemaan päivittäin Bambin kanssa. Myös huippuluokan laukaus ja erikoistilanneosaaminen tuo paljon joukkueellemme, Kiekko-Espoon päävalmentaja Kim Hirschovits kehui uutta hankintaansa seuran kotisivuilla.

NHL-puolustaja Mikko Lehtosen täysnimikaima on itsekin pelannut urallaan kaksi NHL-ottelua Boston Bruinsin paidassa vuosina 2008 ja 2009. Konkarilaituri on kiekkoillut Pohjois-Amerikan ja Liigan lisäksi KHL:ssä, Sveitsin pääsarjassa, SHL:ssä, EBEL-sarjassa sekä Ranskassa.

Espoosta kotoisin oleva Lehtonen piti viime kaudella välivuoden pelihommista. Tuota edellisen kauden mies kiekkoili Ranskan Rouenissa sekä EBEL-liigan unkarilaisjoukkue Fehervarissa.